Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

 
Relații cu cetățeanul
TRANSPARENȚA DECIZIONALĂ > Reuniuni de lucru
Reuniuni de lucru

În atenția organizațiilor neguvernamentale din Republica Moldova

27.05.2016

Participanţi:

Ședința grupului de lucru trilateral: Parlament - Guvern - Societatea Civilă

Fotografii: photo
Program

Urmare a ședinței comune de lucru între Parlament, Guvern și Societatea Civilă, care a avut loc pe data de 27 aprilie a.c., s-a instituit un grup de lucru format din reprezentanții Cabinetului Președintelui Parlamentului, Vicepreședintelui Parlamentului, Secretariatului Legislativului, Cabinetul Prim-ministrului și organizațiilor neguvernamentale, care are drept scop eficientizarea  comunicării și cooperării a guvernării cu sectorul asociativ și identificarea celor mai bune practici întru sporirea transparenței activității Legislativului și Executivului prin implicarea sectorului non-profit.

Grupul este deschis pentru toți cei care vor să se implice activ în procesele decizionale, atât la nivel legislativ, cît și executiv.

În acest context, grupul de lucru trilateral se va întruni în ședință de lucru, marți, 31 mai a.c. începând cu orele 15:00, în biroul 508 (clădirea renovată a Parlamentului).

La ședință vor participa Andrian CANDU, Președintele Parlamentului și Liliana PALIHOVICI, Vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova.

Doritorii de a participa la lucrările grupului de lucru menționat, sunt rugați să ne comunice până la data de 30 mai a.c., la numărul de telefon 0(22)268 196 sau prin mail dia@parlament.md.

  

 

Direcția informațional-analitică

Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Igor Grosu, la încheierea sesiunii de toamnă a Parlamentului de Legislatura a XI-a
Discursul Președintelui Parlamentului Igor Grosu, la încheierea sesiunii de toamnă a Parlamentului de Legislatura a XI-a
Agenda
20 mai 2022
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"