Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

 
Relații cu cetățeanul
TRANSPARENȚA DECIZIONALĂ > Reuniuni de lucru
Reuniuni de lucru

În atenția organizațiilor neguvernamentale din Republica Moldova

11.05.2016

Participanţi: Lista membrilor grupului de lucru pentru identificarea noilor mecanisme de consolidare a cooperării guvernării cu sectorul asociativ.
Program

Urmare a ședinței comune de lucru între Parlament, Guvern și Societatea Civilă, care a avut loc pe data de 27 aprilie a.c., s-a decis instituirea unui grup de lucru format din reprezentanții Secretariatului Legislativului, Cabinetul Prim-ministrului și organizațiilor neguvernamentale, care va avea drept scop identificarea noilor mecanisme de consolidare a cooperării guvernării cu sectorul asociativ.

Grupul este deschis pentru toți cei care vor să se implice activ în procesele decizionale, atât la nivel legislativ, cît și executiv.

În acest context, doritorii de a face parte din acest grup de lucru pot expedia un mesaj la următoarele adrese electronice: irina.serebreanschi@parlament.md Secretariatul Parlamentului RM; alexeibuzu@gmail.com Consiliul ONG; andronache.al@gmail.com Platforma pentru Egalitate de Gen

Lista membrilor grupului de lucru, ședințele organizatorice și alte documentele aferente vor fi plasate pe site-ul Parlamentului la rubrica Transparența Decizională, pe site-ul Guvernului și pe site-ul Consiliului Național al ONG-urilor.

Direcția informațional-analitică

Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Igor Grosu, la încheierea sesiunii de toamnă a Parlamentului de Legislatura a XI-a
Discursul Președintelui Parlamentului Igor Grosu, la încheierea sesiunii de toamnă a Parlamentului de Legislatura a XI-a
Agenda
20 mai 2022
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"