Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

 
Relații cu cetățeanul
TRANSPARENȚA DECIZIONALĂ > Reuniuni de lucru
Reuniuni de lucru

Revizuirea Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile 2012-2015

16.12.2016

Participanţi:

Pe 25 noiembrie 2016, prin Dispoziția Președintelui Parlamentului, a fost instruit grupul de lucru intersectorial din reprezentanții Parlamentului, Guvernului și societății civile pentru revizuirea Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile pentru anul 2012-2015. Grupul de lucru va activa în 3 subgrupuri, în conformitate cu obiectivele Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile pentru 2012-2015 și până la 1 februarie 2017, va prezenta Biroului permanent al Parlamentului propunerile finale de revizuire a SDSC și a Planului de Acțiuni pentru implementarea acestora.

Fotografii: photo
Program

Subgrupul I

Prima întîlnire a avut loc pe 12 decembrie a.c. . Următoarea întîlnire va avea loc pe 22 decembrie a.c., la ora 15.00, biroul 405, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare. 

Subgrupul II

Prima întîlnire a avut loc pe 6 decembrie a.c. A doua întîlnire a avut loc pe 13 decembrie a.c. Următoarea întîlnire va avea loc pe 20 decembrie a.c., la ora 15.00, biroul 508, clădirea Parlamentului RM. 

Subgrupul III

Prima întîlnire va avea loc pe 19 decembrie a.c., la ora 15.00, sala de conferințe, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare.

******

Strategia de Dezvoltare a Societății Civile 2012-2015

Dispozitia Președintelui Parlamentului Republicii Moldova privind instituirea grupului de lucru 

Raport de evaluare privind implementarea Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile 

 

******

Propunerile de ajutare a planului de actiuni SDSC 2012-2015 din partea subgrupului III

 

 

Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Igor Grosu, la încheierea sesiunii de toamnă a Parlamentului de Legislatura a XI-a
Discursul Președintelui Parlamentului Igor Grosu, la încheierea sesiunii de toamnă a Parlamentului de Legislatura a XI-a
Agenda
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"