Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

 
Relații cu cetățeanul
Actualitate > Ştiri
Ştiri
ANUNȚ: În atenția celor interesați în procesul de revizuire a Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile pentru anii 2012-2015

În scopul consolidării cooperării dintre societatea civilă și Parlament, și pentru realizarea prevederilor art. 4 a Hotărârii Biroului Permanent al Parlamentului Republicii Moldova nr. 18 din 29.07.2016, la 18 noiembrie curent a fost organizată prima ședință pentru crearea grupului de lucru responsabil de revizuirea Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile 2012-2015.

Astfel, s-a decis instituirea unui grup de lucru format din reprezentanții Parlamentului, Guvernului, organizațiilor neguvernamentale și partenerii de dezvoltare. Acest grup va fi divizat în subgrupuri de profil, care vor avea drept scop revizuirea Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile pentru anii 2012-2015, conform fiecărui obiectiv general din strategie.

Grupul de lucru este deschis tuturor celor, care vor să se implice activ în procesul de revizuire a strategiei, precum și a planului de acțiuni privind implementarea acesteia.

În context, doritorii de a face parte din acest grup de lucru, sunt rugați să ne comunice datele de contact și subgrupul în care doresc să se implice, până la data de 23 noiembrie a.c., ora 15:00, la numărul de telefon 0 (22) 268 474 sau la adresa electronică: dia@parlament.md.

Direcția informațional-analitică a Secretariatului Parlamentului

Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului, Igor Grosu, la ședința de inaugurare a sesiunii de toamnă 2022 a Parlamentului
Discursul Președintelui Parlamentului, Igor Grosu, la ședința de inaugurare a sesiunii de toamnă 2022 a Parlamentului
Agenda
Ultimele acte legislative adoptate
 

 Contacte:

Republica Moldova,
MD-2004, mun. Chișinău, Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 105

Mail: info@parlament.md

Tel.: 022-820-390
       

   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"