Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Parlamentul va desfășura, mâine, Ziua ușilor deschise
Chișinău, 13 septembrie 2018 – La 14 septembrie 2018, Parlamentul organizează Ziua ușilor deschise. Evenimentul se înscrie în șirul acțiunilor dedicate Zilei Internaționale a Democrației, marcate la 15 septembrie.
 
Începând cu ora 13:00, vor fi organizate tururi  ghidate ale clădirii Parlamentului. Intrarea se va face în baza unui act de identitate, din jumătate în jumătate de oră, cu înscriere prealabilă.
 
În această zi, vizitatorii Parlamentului vor putea vedea expoziția instituțiilor care raportează Parlamentului. La standurile informative, oamenii vor afla despre activitatea instituțiilor publice și modul în care pot participa la luarea deciziilor.
 
În premieră, în Parlament, va fi amenajată o zonă de joacă pentru copii. Aici micii vizitatori vor desena, face puzzle și vor participa la victorine cu premii.
 
Toți cei interesați vor putea afla cum să întocmească corect o petiție, precum și vor putea lăsa mesaje pentru deputați.  
 
Amintim că în această săptămână, Oficiile Teritoriale de Informare ale Parlamentului (OTIP), cu reședința în municipiul Orhei și orașul Leova, au organizat ateliere de dezbatere a modalității de implicare a oamenilor în procesul decizional.
 
Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova
 

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Igor Grosu, la încheierea sesiunii de toamnă a Parlamentului de Legislatura a XI-a
Discursul Președintelui Parlamentului Igor Grosu, la încheierea sesiunii de toamnă a Parlamentului de Legislatura a XI-a
Agenda
3 iulie 2022
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 

 Contacte:

Republica Moldova,
MD-2004, mun. Chișinău, Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 105

Mail: info@parlament.md

Tel.: 022-820-390
       

   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"