Parlementarisme en République de Moldavie
 
Relations extérieures parlementaires > Visites officielles
Visites officielles
Creterii Filtrare FR
Tip vizita FR:  
Data FR    Calendar  
     Calendar
 
Participare la cea de-a 48-a Reuniune a Comisiei pentru chestiuni economice, comerciale, tehnologice și ecologice a APCEMN.
Participare la cea de-a 48-a Reuniune a Comisiei pentru chestiuni economice, comerciale, tehnologice și ecologice a APCEMN. la Tbilisi, Georgia.
Participarea la vizita de lucru a Grupului parlamentar de prietenie Republica Moldova – Ungaria la Adunarea Națională a Ungariei.
Participarea la vizita de lucru a Grupului parlamentar de prietenie Republica Moldova – Ungaria la Adunarea Națională a Ungariei. Budapesta, Ungaria.
Vizită de lucru a delegației Comisiei politică externă și integrare europeană la Senatul Republicii Cehe
Vizită de lucru a delegației Comisiei politică externă și integrare europeană la Senatul Republicii Cehe. la Praga, Republica Cehă.
Participarea la ședința de lucru privind textul proiectului de Cod Administrativ, organizată de fondul german IRZ, Hannover.
Participarea la ședința de lucru privind textul proiectului de Cod Administrativ, organizată de fondul german IRZ. Hannover, Republica Federală Germania.
Participarea la Conferința Internațională Parlamentară „Integration and Desintegration of the European Union The European Perspective for South-East-Europe”, organizată de către Fundația Social Democrată, Friedrich Ebert Stiftung (FES)
Participarea la Conferința Internațională Parlamentară „Integration and Desintegration of the European Union The European Perspective for South-East-Europe”, organizată de către Fundația Social Democrată, Friedrich Ebert Stiftung (FES). Dubrovnik, Republica Croația.
Vizită de monitorizare a alegerilor parlamentare din Republica Armenia, în cadrul grupului de observatori din partea AIP CSI.
Vizită de monitorizare a alegerilor parlamentare din Republica Armenia, în cadrul grupului de observatori din partea AIP CSI. Erevan, Republica Armenia.
Participarea la Reuniunea comună a Adunării Parlamentare a Mediteranei și Organizației Națiunilor Unite.
Participarea la Reuniunea comună a Adunării Parlamentare a Mediteranei și Organizației Națiunilor Unite. Roma, Republica Italiană.
Déclarations
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Agenda
samedi 29 avril 2017
Pentru data selectata, la moment nu este nici o inregistrare FR
Derniers actes législatifs adoptés
 

 Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei
 Parlamentul European
 Adunarea Parlamentara a OSCE
 Adunarea Interparlamentara a CSI
 Adunarea Parlamentara a OCEMN
 Adunarea Parlamentara NATO
 Uniunea Interparlamentara

 old.Parlament.md

 

 Contacte:

Republica Moldova,
MD-2073, m. Chișinău, Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 105

E-mail

Fax: 022268491

Tel.: 022820390
        022233229
        022268569

   The Moldovan Parliament’s website design was supported by the “Democracy Support Programme in Moldova" – an initiative financed by the European Union and implemented by the Council of Europe