Visiting and information
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Accreditation of journalists in Parliament

Parliamentary development in the Republic of Moldova
 
Relații cu cetățeanul
Latest news > Events
Events
CONSULTĂRI PUBLICE, organizate de Comisia securitate națională, apărare și ordine publică

Comisia securitate naţională, apărare şi ordine publică, în conformitate cu prevederile art. 491 din Regulamentul Parlamentului, adoptat prin Legea 797-XIII din 02.04.1996, anunţă demararea consultărilor publice a următoarelor proiecte de legi:

  • proiectul de lege cu privire la sistemul administrației penitenciare (numărul de înregistrare în Parlament: 367 din 13.09.2016).
  • proiectul de lege pentru completarea unor acte legislative, inițiativa legislativă a deputaților în Parlamentul Republicii Moldova, Igor Vremea și Artur Reșetnicov (numărul de înregistrare în Parlament: 384 din 27.09.2016).
  • proiectul de lege pentru modificarea și completarea unor acte legislative, inițiativa legislativă a deputatului în Parlamentul Republicii Moldova, Andrian Candu (numărul de înregistrare în Parlament: 387 din 28.09.2016).

Recomandările la proiectul de lege nominalizat urmează a fi transmise în formă scrisă în adresa Comisiei securitate naţională, apărare şi ordine publică, inclusiv şi la adresa electronică:csn@parlament.md.

Comisia securitate națională, apărare și ordine publică

 
Declarations
Discursul președintelui Parlamentului Andrian Candu la închiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului
Discursul președintelui Parlamentului Andrian Candu la închiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului
Agenda
Last legislative acts adopted
 
   The Moldovan Parliament’s website design was supported by the “Democracy Support Programme in Moldova" – an initiative financed by the European Union and implemented by the Council of Europe