Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Bilanțul Secretariatului Parlamentului la finalul anului 2019

30.12.2019 Bilanțul activităților secretariatului pentru anul 2019

Chișinău, 30 decembrie 2019 – Secretariatul Parlamentului a făcut bilanțul anului 2019 în cadrul unui eveniment cu participarea Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi. 

Speakerul a apreciat eforturile depuse de funcționari în asigurarea transparenței procesului legislativ și organizarea activității parlamentare. Zinaida Greceanîi le-a urat angajaților Parlamentului noi realizări în anul 2020 și sărbători frumoase alături de familiile lor. 

Totodată, un grup de angajați ai Secretariatului a primit diplomele Parlamentului în semn de înaltă apreciere pentru activitate ireproșabilă, profesionalism, inițiativă și dedicație, precum și exercitarea unei activități îndelungate și ireproșabile în cadrul Secretariatului Parlamentului. Printre ei se regăsesc și funcționarii Maxim Ganaciuc și Constantin Stratan, care activează de circa 30 de ani în Secretariatul Parlamentului, precum și Mihai Vîrțan, cu un stagiu de muncă în Legislativ de 20 de ani. Ei și-au încheiat activitatea în serviciul public în legătură cu atingerea vârstei de pensionare. 

Funcționarii Secretariatului Parlamentului au fost felicitați și de membrii Ansamblului etno-folcloric ”Romanița” (conducător artistic – Mihai Siminică, conducător muzical – Gheorghe Donos) de la Centrul de excelență în medicină și farmacie ”Raisa Pacalo” și de Corul de copii al Bisericii ”Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din capitală (dirijor – Lilia Salinschi).

Raportul de activitate a Secretariatului Parlamentului pe anul 2019 va fi făcut public, pe site-ul Legislativului. 

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

 

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
12 august 2020
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"