Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Republica Moldova va colabora cu statele-membre CSI în combaterea corupției

20.11.2019 Ședința Comisiei politică externă și integrare europeană

Chișinău, 20 noiembrie 2019 – Republica Moldova urmează să colaboreze cu statele-membre ale Comunității Statelor Independente în domeniul combaterii corupției. Comisia politică externă și integrare europeană a susținut, în ședința de astăzi, avizul consultativ privind aprobarea semnării Acordului de colaborare.

Scopul Acordului este de a spori eficiența eforturilor naționale și cooperarea statelor CSI în domeniul combaterii corupției.

Programul de cooperare cu statele CSI se va referi la elaborarea și implementarea politicilor și activităților comune de combatere a corupției, de realizare a monitorizării anticorupție, îmbunătățirea cadrului legal în domeniu, consolidarea eforturilor pentru depășirea pericolului de creștere a numărului de infracțiuni în domeniul corupției, asigurarea schimbului de informații în domeniul combaterii corupției, precum și instruirea în domeniul anticorupție.

Acordul va fi încheiat pe o perioadă nedeterminată.

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

 

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"