Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Protecția datelor cu caracter personal a fost discutată astăzi la un atelier cu participarea deputaților

05.11.2019 Atelier în domeniul protecției datelor cu caracter personal și legislației UE în domeniu

Chișinău, 5 noiembrie 2019 – Protecția datelor cu caracter personal a fost discutată astăzi la un atelier desfășurat la Parlament cu participarea deputaților și funcționarilor din cadrul Secretariatului Parlamentului.

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, în cadrul proiectului Twinning ”Consolidarea Capacităților Centrului National pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal”.

Proiectul este implementat cu suportul UE şi completează prevederile Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană. Scopul acestuia este asigurarea unui nivel înalt de protecție a datelor cu caracter personal în conformitate cu instrumentele juridice şi cu standardele internaţionale, ale UE şi ale Consiliului Europei. Beneficiarii proiectului sunt Parlamentul, Guvernul, Procuratura Generală, Ministerul Justiției, Ministerul Afacerilor Interne, Centrul Național Anticorupție, mass-media.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova


Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
15 ianuarie 2021
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"