Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Vacanța de toamnă a elevilor începe cu Ziua ușilor deschise la Parlament

Chișinău, 25 octombrie 2019 – Ziua ușilor deschise la Parlament va fi organizată luni, 28 octombrie, în prima zi a vacanței de toamnă a elevilor.

În prima parte a zilei, în parteneriat cu elevii și profesorii Colegiului ”Alexei Mateevici”, va fi organizat un atelier de simulare a dezbaterii unui proiect de lege. Tinerii, ajutați de deputați, vor parcurge principalele etape în dezbaterea modificărilor unei legi.

Începând cu ora 13.00, toți doritorii de a vizita clădirea Parlamentului sunt așteptați cu un act de identitate pentru tururi ghidate și concursuri în Legislativ. Tururile sunt organizate din jumătate în jumătate de oră, de la 13:00 la 15:30, fără înregistrare prealabilă.

Vizitatorii sunt așteptați la Parlament și în alte zile de luni până miercuri, cu înregistrare prealabilă pe https://vizite.parlament.md/.

Parlamentul Republicii Moldova se află pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 105 (acces cu transportul public: stația ”Teatrul de Operă și Balet ”Maria Bieșu” sau stația ”Strada Sfatul Țării”).

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova


Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"