Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

 
Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Parlamentul Republicii Moldova va avea acces la resursele de informații juridice a Republicii Belarus

23.08.2019 Întrevederea reprezentanților Secretariatului Parlamentului cu delegația Centrului național de informații juridice a Republicii Belarus

Chișinău, 23 august 2019 – Parlamentul Republicii Moldova va avea acces la resursele de informații juridice a Republicii Belarus. Reprezentanții Secretariatului Parlamentului au discutat, astăzi, cu o delegație a Centrului național de informații juridice a Republicii Belarus.

Reprezentanții Centrului național de informații juridice a Republicii Belarus i-au instruit pe funcționarii din cadrul Direcției generale juridice și ai Direcției informațional-analitice a Parlamentului cum să acceseze informaţiile cu caracter juridic din Republica Belarus. Accesul la baza de date este gratuit. 

Reprezentanții Secretariatului Parlamentului au adresat mulțumiri colegilor belaruși pentru oportunitatea oferită și le-au vorbit despre resursele informaționale cu caracter juridic pe care le are țara noastră. 

O delegație a Centrului național de informații juridice a Republicii Belarus, condusă de directorul instituției, E. Kovalenko, efectuează o vizită la Chișinău, în perioada 23-27 august curent. 

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

 

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"