Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei financiarului

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei financiarului pentru toți profesioniștii din domeniul administrării finanțelor:

”Stimați lucrători din sistemul financiar, permiteți-mi să vă felicit cu ocazia Zilei financiarului, sărbătorită anual la 15 august. Vreau să mulțumesc tuturor celor care de-a lungul anilor, în pofida perioadelor dificile prin care a trecut țara noastră și sistemul financiar al statului, au rămas să muncească cu dăruire și profesionalism pentru asigurarea stabilității și gestionării eficiente a banilor publici. Apreciez înalt contribuția tuturor angajaților sistemului financiar, care cu multă corectitudine și responsabilitate au asigurat de-a lungul anilor securitatea financiară a țării.
Dragi colegi, cu ocazia zilei noastre profesionale, vă felicit pentru fermitatea și onestitatea cu care gestionați finanțele, fiecare la locul său de muncă. Vă îndemn să nu uitați de înalta responsabilitate pe care o aveți în munca voastră nobilă, indiferent de circumstanțe și de funcția pe care o dețineți. Munca și profesionalismul DVS joacă un rol important în dezvoltarea economiei și creșterea bunăstării oamenilor.
 
Vă mulțumesc pentru contribuția substanțială în promovarea reformelor în domeniul bugetar-fiscal și implementarea unor instrumente noi de planificare și gestionare a finanțelor publice.   

În numele meu și al întregului Parlament, Vă doresc succese și performanțe pentru perfecționarea continua și asigurarea bunei funcționări a sistemului financiar. Nu în ultimul rând vă doresc stabilitate și viziune pentru că de munca DVS depinde dezvoltarea țării noastre.

Să aveți sănătate, pace, condiții bune de muncă și susținere din partea familiei în activitatea DVS”, se arată în mesajul Președintelui Parlamentului. 


Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
5 iunie 2020
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"