Vizite și informare
Buletin Parlament Info
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

 
Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Austria
15.07.2019 Întrevederea Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu Christine Freilinger, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Austria în Republica Moldova.
 
Chișinău, 15 iulie 2019 - Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a mulțumit pentru suport constant și plenar al Austriei pentru Republica Moldova la întrevederea de astăzi cu Christine Freilinger, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Austria.

Președintele Parlamentului a subliniat că guvernarea de coaliție promovează o politică externă echilibrată și va îndeplini angajamentele asumate în fața partenerilor externi. În context, Zinaida Greceanîi a reiterat deschiderea majorității parlamentare pentru susținerea proiectelor agreate cu Fondul Monetar Internațional.

Șeful Legislativului a spus că autoritățile vor acorda o atenție deosebită politicilor sociale, iar pentru aceasta sunt determinate să asigure stabilitate politică, economică, fiscală și atragerea investițiilor în țară.
Ambasadoarea Austriei a salutat poziția promovată de președintele Parlamentului și a optat pentru continuarea bunei cooperări, inclusiv pe dimensiunea parlamentară între cele două țări.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
21 august 2019
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"