Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Parlamentul, colindat de copiii de la Centrul de plasament din Hâncești
20.12.2018 Colindători de la centrul de plasament „Brândușa”
 
Chișinău, 20 decembrie 2018 – Deputații și funcționarii Parlamentului au fost colindați și urați de sănătate de copiii de la Centrul de plasament temporar ”Brândușa” din Hâncești.

Adunați în jurul bradului, copiii, împreună cu profesorii lor, au adus lumina sărbătorilor de iarnă în Parlament,  cu un program de colinde și urături. Au primit, în schimb, cadouri de Crăciun, pregătite cu drag de angajații Secretariatului Parlamentului – dulciuri, rechizite școlare, cărți și jucării. 

Secretarul general adjunct al Parlamentului, Igor Klipii le-a mulțumit copiilor pentru frumoasele colinde și i-a invitat să vină și anul viitor de sărbători.

Pentru al doilea an consecutiv, Parlamentul este colindat de copiii de la Centrul de plasament temporar ”Brândușa” din Hâncești. 
 

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova
 
 

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
5 aprilie 2020
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"