Vizite și informare
Buletin Parlament Info
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

 
Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Evoluțiile din Republica Moldova, discutate la ședința Comisiei de Monitorizare a APCE

Chișinău, 16 noiembrie 2018 – Evoluțiile din Republica Moldova sunt discutate la ședința Comisiei de Monitorizare a APCE. Dezbaterile au loc astăzi, la Paris.

Parlamentul Republicii Moldova este reprezentat la discuții de Vicepreședintele Legislativului, Valeriu Ghilețchi, deputat al Grupului Parlamentar Popular European, membru al Comisiei de monitorizare și deputata Inna Șupac, Președinta Fracțiunii parlamentare a PCRM.

În conformitate cu Rezoluția 1115 a APCE, la dezbateri sunt invitați câte un reprezentant al majorității parlamentare și al opoziției, ambii din componența delegației parlamentare la APCE, pentru a asigura pluralismul de opinii.

În cadrul dezbaterilor, europarlamentarii vor face un schimb de opinii pe marginea informațiilor prezentate de coraportorii Egidijus Vareikis și Maryvonne Blondin. 

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

 

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Agenda
22 mai 2019
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"