Vizite și informare
Buletin Parlament Info
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

 
Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Valentina Buliga s-a întâlnit cu șeful misiunii OIM în Republica Moldova, Lars Johan Lonnback

09.11.2018 Întrevederea președintei Comisiei protecție socială, sănătate și familie, Valentina Buliga cu șeful misiunii OIM în Republica Moldova, Lars Johan Lonnback

Chișinău, 9 noiembrie 2018 – Președinta Comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie, Valentina Buliga a avut, astăzi, o întrevedere cu noul șef al misiunii Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM) în Republica Moldova, Lars Johan Lonnback.
 
”ONU este un partener important al Republici Moldova în procesul de implementare a reformelor demarate. Mulțumim echipei ONU pentru asistența în domenii importante precum reforma justiției, combaterea corupției, consolidarea sectorului financiar-bancar, dezvoltarea energiei durabile, protecția mediului, reforma sistemului social şi de sănătate, egalitatea de gen şi drepturile omului”, a declarat Valentina Buliga.
 
Totodată, deputata s-a referit la politicile migraționale și gestionarea fluxului de migranți. În context, Valentina Buliga a accentuat colaborarea cu OIM în Republica Moldova în cazurile de trafic de persoane, repatrierea, asistarea și protecția socială a acestora. 
 
La rândul său, șeful misiunii OIM în Republica Moldova,  Lars Johan Lonnback a vorbit despre prioritățile agendei de activitate și proiectele aflate în derulare.
 
Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Agenda
26 martie 2019
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"