Vizite și informare
Buletin Parlament Info
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

 
Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Andrian Candu: Din anul viitor urmează reabilitarea drumurilor dintre localități
15.10.2018 Vizita Președintelui Andrian Candu la Florești
 
Florești, 15 octombrie 2018 – Locuitorii satului Temeleuți, raionul Florești, în premieră, au drum asfaltat. Astăzi, a fost dat în exploatare un drum cu o lungime de circa 800 de metri, reabilitat în cadrul Programului ”Drumuri bune pentru Moldova”. La eveniment au participat și Președintele Parlamentului Andrian Candu împreună cu deputatul Eugen Nichiforciuc.
 
Lucrările de reabilitare au costat circa 2,4 milioane de lei. Președintele Parlamentului a menționat că, pentru anul viitor, urmează fi identificate resurse financiare pentru a reabilita drumurile dintre localități.
 
Totodată, locuitoarele satului Temeleuți au mulțumit președintelui Parlamentului pentru felicitarea cu ocazia Zilei internaționale a femeilor din mediul rural.
 
Andrian Candu s-a întâlnit cu prima familie din Florești, beneficiară  a programului de stat Prima casă.  Familia cu doi copii a primit de la președintele Parlamentului cheile de la casă, împreună cu certificatul de la bancă. Până la sfârșitul anului, alte 10 familii din zonă vor deveni proprietari de locuință prin intermediul programului Prima casă.
 
Tot astăzi, Andrian Candu a vizitat Fabrica de unt din Florești, una din cele mai mari întreprinderi de prelucrare a laptelui și a produselor lactate din Republica Moldova, construită în 1966 și reconstruită în 1980. Produsele lactate de la Florești sunt livrate zilnic în municipiile Chișinău și Bălți, precum și în majoritatea centrelor raionale și satelor din nordul țării.
 
Președintele Parlamentului Andrian Candu a efectuat, astăzi, o vizită de lucru în raionul Florești.
 
Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Agenda
27 martie 2019
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"