Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Ala Popescu participă la Reuniunea Secretarilor Generali din țările Parteneriatului Estic

Chișinău, 24 septembrie 2018 - Secretarul General al Parlamentului Ala Popescu va participa la Reuniunea de lucru a Secretarilor Generali din țările Parteneriatului Estic,  care se va desfășura la Tbilisi, Georgia, în perioada 24-25 septembrie 2018. 

Reuniunea va întruni Secretari Generali din Parlamentul Georgiei, Adunarea Națională a Republicii Armenia, Milli Mejlisul Republicii Azerbaidjan, Adunarea Națională a Belarusului, Rada Supremă a Ucrainei, Parlamentul Republicii Moldova și reprezentanți de vază ai Bundestagului Republicii Federale Germania.

Evenimentul este organizat de Parlamentul Georgiei în strânsă colaborare cu proiectul „Consolidarea administrației parlamentare în cadrul Parteneriatului Estic” și are drept scop consolidarea relațiilor interparlamentare între administrațiile parlamentelor reprezentate la nivel regional și internațional, stabilind, astfel, un cadru nou pentru o cooperare intensă.

Reuniunea de lucru a Secretarilor Generali din cadrul parlamentelor Parteneriatului Estic are loc în premieră și se va încheia cu semnarea unui Memorandum de înțelegere între cele șase țări. 

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
3 aprilie 2020
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"