Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Un grup de ofițeri ai Serviciului de Protecție și Pază de Stat a primit diplomele Parlamentului cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova

24.08.2018 Diplomele Parlamentului pentru ofițerii Serviciului de Protecție și Pază de Stat cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova. 

Chișinău, 24 august 2018 - Un grup de ofițeri ai Serviciului de Protecție și Pază de Stat a primit diplomele Parlamentului cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova, în cadrul unui eveniment organizat de SPPS. 

Distincțiile au fost înmânate de Secretarul general adjunct al Parlamentului, Igor Klipii pentru îndeplinirea exemplară a obligaţiilor de serviciu, profesionalism înalt şi rezultate meritorii în activitate. 

În calitate de invitați oficiali au participat reprezentanți ai Președinției, Parlamentului și Guvernului Republicii Moldova, reprezentanți ai Agenției TIKA în Republica Moldova, veterani ai Serviciului de Protecție și Pază de Stat, precum și alți oaspeți de onoare.

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova 

 


Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
6 aprilie 2020
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"