Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Deputații s-au întrunit în ultima ședință a sesiunii de primăvară 2018
Ședința plenară 
 
Chișinău,  27 iulie 2018 – Parlamentul s-a întrunit, astăzi, în ultima ședință plenară a sesiunii de primăvară 2018. Deputații au aprobat Hotărârea cu privire la încheierea primei sesiuni ordinare a anului curent.

Tradițional, sesiunea s-a încheiat cu intonarea Imnului de Stat de către elevii Liceului republican de muzică ”Ciprian Porumbescu” din capitală.

Președintele Parlamentului Andrian Candu a felicitat deputații cu ocazia încheierii sesiunii de primăvară și le-a mulțumit funcționarilor Secretariatului Legislativului pentru buna organizare a procesului de lucru pe parcursul sesiunii.

Conform articolului 37 din Regulamentul Legislativului, Parlamentul se întruneşte în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de primăvară începe în luna februarie şi nu poate depăşi sfîrşitul lunii iulie. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie şi nu poate depăşi sfîrşitul lunii decembrie. Prima ședință plenară a sesiunii de primăvară 2018 a avut loc la  8 februarie. 

Ședința plenară

27.07.2018 Ședința plenară

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova


Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
18 ianuarie 2020
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"