Visiting and information
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Accreditation of journalists in Parliament

Parliamentary development in the Republic of Moldova
 
Relații cu cetățeanul
Latest news > Press releases
Press releases
Biroul permanent a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru săptămâna curentă

11.07.2018 Ședința Biroului permanent

Chișinău, 11 iulie 2018 – Biroul permanent al Parlamentului a aprobat, în ședința de astăzi, ordinea de zi a ședințelor plenare pentru săptămâna curentă. 

Deputații vor dezbate proiectul Strategiei naționale de apărare și a Planului de acțiuni privind implementarea acesteia pentru anii 2018 – 2021, proiectul Strategiei de dezvoltare a pieței financiare nebancare pe anii 2018 – 2022 și a Planului de acțiuni aferent implementării acesteia, precum și Regulamentul Stindardului Președintelui Parlamentului Republicii Moldova. 

Pe ordinea de zi mai figurează proiectul de lege privind avertizorii de integritate, hotărârea pentru aprobarea Raportului privind executarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017 și hotărârea privind eliberarea din funcție a unui judecător al Curții Supreme de Justiție. 

Plenul Parlamentului va mai examina propunerile de modificare și completare a Codului muncii, Codului penal, Legii privind administrația publică locală, Legii cu privire la organizarea activității notarilor, Legii privind protecția consumatorilor, Legii cu privire la protecția socială suplimentară a unor categorii de populație.  

Deputații vor mai dezbate un șir de modificări și completări la Legea cu privire la protecția copiilor împotriva impactului negativ al informației, Legea privind sistemul public de pensii, Legea finanțelor publice și responsabilităților bugetar-fiscale. 

Parlamentul se va convoca în ședințe plenare joi, 12 iulie, și vineri, 13 iulie, începând cu ora 10.00.

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

 

Back to all
Declarations
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Agenda
Wednesday, February 20, 2019
At the moment there are no records for the selected date
Last legislative acts adopted
 
   The Moldovan Parliament’s website design was supported by the “Democracy Support Programme in Moldova" – an initiative financed by the European Union and implemented by the Council of Europe