Vizite și informare
Buletin Parlament Info
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

 
Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Tudor Deliu și Vadim Pistrinciuc participă la Conferința Președinților Grupurilor parlamentare de prietenie cu Statul Israel

11.07.2018 Conferința Președinților Grupurilor parlamentare de prietenie cu Statul Israel 

Chișinău, 11 iulie 2018 – Deputații Tudor Deliu și Vadim Pistrinciuc participă la Conferința Președinților Grupurilor parlamentare de prietenie cu Statul Israel. Evenimentul reunește parlamentari din mai multe țări și are loc în perioada 9-12 iulie 2018, la Ierusalim, fiind găzduită de Knessetul Israelului.

Tudor Deliu este Președintele Grupului parlamentar de prietenie  Republica Moldova - Statul Israel, iar Vadim Pistrinciuc este membru al Grupului parlamentar de prietenie Republica Moldova - Statul Israel. 

Potrivit programului, Tudor Deliu și Vadim Pistrinciuc participă la ceremonia de inaugurare a Conferinței internaționale, atelierele de lucru și întrevederile cu oficialii prezenți la eveniment. 

Președintele Grupului parlamentar de prietenie Republica Moldova - Statul Israel a discutat cu Vicepreședinta Knessetului, Tali Ploskov, Președinta Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Moldova din Knesset, originară din Republica Moldova. 

Conferința Președinților Grupurilor parlamentare de prietenie cu Statul Israel este organizată cu ocazia marcării a 70 de ani de independență a Statului Israel de către Knesset, în parteneriat cu Ministerul de Interne și Ministerul Afacerilor Externe. Reuniunea are drept scop identificarea unor subiecte și domenii de interes comun pentru dezvoltarea ulterioară a relațiilor parlamentare bilaterale.

Grupul de prietenie a Parlamentului Republicii Moldova cu Statul Israel este compus din 34 de deputați. 

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

 

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Agenda
21 februarie 2019
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"