Vizite și informare
Buletin Parlament Info
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

 
Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Deputații din Comisia politică externă și integrare europeană, în vizită la Parlamentul Republicii Cehe

Chișinău, 25 iunie 2018 – Deputații din Comisia politică externă și integrare europeană efectuează o vizită de lucru la Parlamentul Republicii Cehe.

Din componența delegației condusă de Președinta Comisiei, Violeta Ivanov fac parte deputații Vladimir Vitiuc, Vicepreședintele Parlamentului, Adrian Lebedinschi și Alexandr Nesterovschi.

La Praga, delegația parlamentară va avea o serie de întrevederi la Senatul Cehiei și Camera Deputaților. Agenda vizitei include discuții cu Președintele Camerei Deputaților, Radek Vondráček, precum și cu parlamentarii din Comitetul pentru afaceri externe, apărare și securitate și Comitetul pentru afaceri UE. 

Delegația Parlamentului Republicii Moldova va vizita și orașul Hluboka nad Vltavou, unde primar este senatorul Tomáš Jirsa, Vicepreședintele Comitetului pentru afaceri externe, apărare și securitate. 

Vizita are loc în contextul preluării bunelor practici parlamentare și a schimbului de experiență între comisiile de profil din Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul Cehiei. 

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

 

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Agenda
20 februarie 2019
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"