Vizite și informare
Buletin Parlament Info
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

 
Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Deputații și angajații Parlamentului au participat la campania de donare de sânge
14.06.2018 Ziua Internațională a Donatorului de Sânge
 
Chișinău, 14 iunie 2018 – Deputații și funcționarii Secretariatului Parlamentului s-au alăturat, în mod solidar, campaniei de donare de sânge, de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge.
 
”Mulți colegi deputați au participat, în dimineața zilei de astăzi, la campania de donare de sânge.  Este un gest frumos și nobil  de a oferi speranță de viață celor care au nevoie de ajutor, precum și de a fi solidari Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge ”, a declarat speakerul Andrian Candu la începutul ședinței plenare.
 
Președinta Comisiei protecție socială, sănătate și familie, Valentina Buliga a menționat la ceremonia de inaugurare a campaniei că prin donare de sânge demonstrăm că ne pasă de viața celor pe care o putem salva. ”În numele Parlamentului Republicii Moldova mulțumesc tuturor celor implicați în acest proces”, a spus deputata.
 
35196209_1536233256513988_4177187168051003392_n
 
Anual, la 14 iunie este marcată Ziua Mondială a Donatorului de Sânge. Motto-ul anului curent este – Ajută pe alții să fie printre noi. Donează sânge! Dăruiește viață!. Pentru doritorii de a dona sânge autoritățile au amenajat în Scuarul Grădinii Publice „Ştefan cel Mare şi Sfânt” corturi de colectare. Acestea sunt deschise între orele 09.00-15.00.
 
 
Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

 


Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Agenda
20 mai 2019
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"