Vizite și informare
Buletin Parlament Info
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

 
Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Ștefan Vlas va participa la Reuniunea Comisiei cultură, educație și afaceri sociale a APCEMN

18.04.2018 Reuniunea Comisiei cultură, educație și afaceri sociale a APCEMN

Chișinău, 17 aprilie 2018 – Deputatul Ștefan Vlas va participa la cea de-a 50-a Reuniune a Comisiei cultură, educație și afaceri sociale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN). Evenimentul se va desfășura în perioada 18-19 aprilie 2018, la Novi Sad, Republica Serbia. 

Tema dezbaterilor generale a reuniunii va fi „Consolidarea cooperării culturale și a multiculturalismului în statele membre OCEMN”. În urma dezbaterilor, vor fi adoptate raportul și recomandările Comisiei la subiectul respectiv. Totodată, în cadrul Reuniunii va fi ales vicepreședintele Comisiei cultură, educație și afaceri sociale a APCEMN, pentru un mandat de 2 ani. 

În acest an, APCEMN marchează 25 de ani de la fondare. APCEMN a fost creată în 1993, la Istanbul, de reprezentanții parlamentelor din 9 ţări – Albania, Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Republica Moldova, România, Federația Rusă, Turcia şi Ucraina. APCEMN reprezintă o platformă importantă pentru consolidarea cooperării regionale şi valorificarea potențialului economic între statele membre.

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

 

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Agenda
20 martie 2019
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"