Vizite și informare
Buletin Parlament Info
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

 
Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Parlamentul găzduiește expoziția cu genericul ”Oameni care inspiră”

 

 
Chișinău, 5 decembrie 2017  – Parlamentul găzduiește o expoziție de fotografii cu genericul ”Oameni care inspiră” ale unor personalități cu nevoi speciale.
 
Protagoniștii expoziției sunt lideri comunitari, campioni în sport, fondatori de organizații, inițiatori de proiecte sociale care prin poze transmit mesaje incluzive și  reprezintă modele de viață demne de urmat.
 
Lucrările au fost realizate de Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități (AOPD) în parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri cu scopul de a încuraja persoanele cu nevoi speciale și mai ales tinerii să se implice în viața socială, să-și revendice drepturile, iar publicul și autoritățile să recunoască valoarea fiecărei persoane și  abilitățile ei. 
 
Expoziția este găzduită de Parlament în contextul Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități și va fi deschisă pentru vizitatori, inclusiv pe parcursul anului 2018, în incinta mai multor autorități publice.
 
05.12.2017 Expoziția ”Oameni care inspiră” la Parlament

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

 


Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
21 august 2019
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"