Vizite și informare
Buletin Parlament Info
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

 
Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Studiul regional privind reprezentarea politică a femeilor în țările din cadrul Parteneriatului Estic va fi prezentat în incinta Parlamentului
Chișinău, 22 septembrie 2017 – Studiul regional privind reprezentarea politică a femeilor în țările din cadrul Parteneriatului Estic va fi prezentat, la 26 septembrie curent, în incinta Parlamentului Republicii Moldova.
 
Evenimentul organizat în colaborare cu Comisia Electorală Centrală (CEC), Platforma pentru egalitate de gen și în parteneriat cu Consiliul Europei va întruni deputați în Parlamentul Republicii Moldova, experți gender, primari din diferite localități ale țării, funcționari, membri ai partidelor parlamentare și extraparlamentare, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale și ai partenerilor de dezvoltare.
 
Prezentarea studiului va fi făcută de Cornelia Perle coordonatoarea de program din cadrul Direcției asistență electorală a Consiliului Europei.
 
În discuție vor fi abordate și mecanismele naționale de consolidare a participării femeilor în alegeri, experiența CEC în promovarea egalității de gen, precum și va fi prezentat raportul de monitorizare a Platformei pentru egalitate de gen privind respectarea cotei de gen de către partidele politice din Republica Moldova.
 
Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul președintelui Parlamentului Andrian Candu la închiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului
Discursul președintelui Parlamentului Andrian Candu la închiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului
Agenda
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"