Vizite și informare
Buletin Parlament Info
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

 
Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
S-a încheiat depunerea dosarelor pentru funcțiile de Consilier al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor

Chișinău, 23 ianuarie 2017 – 14 dosare au fost depuse la concursul pentru selectarea candidaților la funcțiile de Consilier pentru soluționarea contestațiilor al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor. Comisia economie, buget și finanțe a încheiat recepționarea dosarelor pentru concurs.

Următorii candidați au depus dosarele:

1. Dorel Boșcăneanu

2. Victor Căldare

3. Alexandru Ciuș

4. Eugenia Eni

5. Ghenadie Grib

6. Irina Gutnic

7. Mariana Magla

8. Viorel Moșneaga

9. Angela Munteanu

10. Angela Nani

11. Petru Oprea

12. Iacob Plămădeală

13. Ion Vacarenco

14. Nicolae Vlasov

Potrivit Regulamentului privind modul de organizare și desfășurare a concursului, Comisia va verifica dosarele candidaților în termen de 5 zile și va admite numai candidații care au depus dosarele complete. Ulterior, decizia Comisiei privind candidații admiși la concurs, CV-urile candidaților și graficul interviurilor vor fi plasate pe pagina web a Parlamentului. 

Comisia urmează să desfășoare concursuri separate pentru funcțiile de Director general, Director general adjunct și consilier al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor. În cadrul interviurilor, membrii Comisiei vor selecta câte un candidat pentru funcțiile de Director general și Director general adjunct, precum și 5 candidați pentru funcția de Consilier pentru soluționarea contestațiilor. Candidații selectați urmează a fi aprobați de plenul Parlamentului. 

Dosarele de concurs au fost recepționate de Comisia economie, buget și finanțe în perioada 2 – 20 ianuarie 2017. Concursul a fost anunțat pe data de 21 decembrie 2016, atunci când, prin decizia Comisiei, a fost aprobat și publicat pe site-ul Parlamentului anunțul de desfășurare a concursului și Regulamentul. 

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

 

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Discursul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în cadrul ședinței de încheiere a sesiunii de primăvară a Parlamentului
Agenda
18 martie 2019
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"