Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Expoziția ”Sănătatea ta – dreptul tău, viitorul tău”, vernisată la Parlament
 
Chișinău, 13 decembrie 2016 – 40 de lucrări învingătoare ale concursului de desene pentru copii cu genericul ”Sănătatea ta – dreptul tău, viitorul tău” sunt expuse, în perioada 13 -14 decembrie curent, în incinta sediului Parlamentului Republicii Moldova.
 
Maia Bănărescu, Avocata Poporului pentru protecția drepturilor copilului din Republica Moldova a declarat, în dimineața zilei de astăzi, pentru un grup de elevi, vizitatori ai expoziției, că la concursul lansat de Oficiul Avocatului Poporului pentru protecția drepturilor copilului au participat 470 de copii din diferite raioane ale țării. 51 dintre aceștia au fost premiați și menționați la 10 decembrie curent, de Ziua Internațională a Drepturilor Omului.
 
Avocata și-a exprimat speranța că prin intermediul concursului a fost promovat dreptul la sănătate și educație al copiilor în spiritul respectării acestora.
 
Concursul a fost organizat cu suportul financiar al UNICEF și OHRCHR Moldova.
 
 
Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"