Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu reprezentanți ai BERD
 
Chişinău, 24 octombrie 2016 –  Legile adoptate în ultima perioadă pentru consolidarea sectorului financiar-bancar, de rând cu măsurile întreprinse, vor asigura asanarea și stabilizarea sistemului, iar în consecință stabilitate economică și previzibilitate, a declarat astăzi Președintele Parlamentului Andrian Candu la întrevederea cu reprezentanții Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).
  
Președintele Parlamentului a punctat drept priorități proiectele de interconectare energetică, dezvoltarea mediului de afaceri și asanarea sistemului financiar-bancar. De asemenea, a fost examinat  stadiul de implementare a proiectelor BERD din sectorul public și privat.
 
La întrevederea cu Președintele Parlamentului Andrian Candu au participat Heinz Kaufmann, Director al Consiliul de directori pentru Elveția, Ucraina, Leichtenstein, Turkmenistan, Serbia, Muntenegru și Moldova, Bruno Balvanera, Director Regional pentru Caucaz, Moldova şi Belarus, precum și Dimitri Gvindadze, Director al Reprezentanței BERD în Moldova.
 
 
 
Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
22 februarie 2020
Pentru data selectată, la moment nu este nici o înregistrare
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"