Vizite și informare
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Newsletter of the Parliament of the Republic of Moldova
Acreditarea jurnaliștilor la Parlament

Observator European

Integritatea este Libertate

Relații cu cetățeanul
Actualitate > Comunicate de presă
Comunicate de Presă
Delegația Parlamentului Republicii Moldova participă la ședința Consiliului Adunării Interparlamentare a CSI

Chișinău, 16 aprilie 2015 – Speakerul Andrian Candu, însoțit de o delegație parlamentară, participă la ședința Consiliului Adunării Interparlamentare a CSI. Reuniunea are loc în perioada 16-17 aprilie 2015, la Sankt-Petersburg, Federația Rusă.

Pe parcursul celor două zile, deputații vor discuta și adopta o serie de acte legislative model pentru statele membre CSI, precum și programul de activități planificate pentru anul 2015. Totodată, misiunile de observatori la alegerile din statele CSI vor  prezenta rapoartele de monitorizare a alegerilor parlamentare din Republica Moldova și a scrutinului electoral din Republica Tadjikistan. 

La Sankt-Petersburg Speakerul Andrian Candu va avea întrevederi separate cu Serghei Narîșkin, Președintele Dumei de Stat a Federației Ruse și Valentina Matvienko, Președintele Consiliului AIP a CSI.

Din componența delegației parlamentare fac parte deputații Vladimir Vitiuc, Vicepreședintele Parlamentului, Valentina Stratan, Ion Balan, precum și Președintele Adunării Populare a UTA Găgăuzia, Dmitrii Constantinov. Este pentru prima dată când conducerea Adunării Populare a Găgăuziei face parte din delegația oficială a Parlamentului Republicii Moldova. 

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

 

Înapoi spre toate
Declaraţii
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Zinaida GRECEANÎI la încheierea sesiunii de primăvară-vară 2019
Agenda
Ultimele acte legislative adoptate
 
   Pagină web realizată cu asistenţa Uniunii Europene şi Consiliului Europei prin "Programul pentru susţinerea democraţiei"